Tulipizing the world

Met ons jaarrond wereldwijd producerend tulpenbloemen- en tulpenbollenbedrijf (B2B) voorzien wij graag de hele wereld van tulpen.

Icoon Boon & Breg BV

Happy Together

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Wij geloven in samenwerken. Creativiteit, samenwerken en openstaan voor kansen kenmerken onze bedrijfsvoering. Het resultaat daarvan zijn de diverse takken waarin wij nu actief zijn:

Boon & Breg

Boon & Breg

Sinds de beginjaren van deze eeuw geven de neven Boon en Breg samen leiding aan onze duurzame, modern ingerichte en jaarrond wereldwijd producerende tulpenkwekerij en -broeierij, die sinds 1979 is gevestigd in Andijk.

Boon & Breg Export

Boon & Breg Export

Onder de naam Boon & Breg Export (BBE) verpakken wij tulpen en exporteren wij in samenwerking met een bemiddelings- en exportbedrijf tulpen naar Rusland voor Internationale Vrouwendag.

Oriental Tulips

Oriental Tulips

Samen met onze partner in het handelsbedrijf Oriental Tulips hebben wij in China een intensieve samenwerking met een grote lokale bloemenbroeierij om ook daar verse tulpen te kunnen leveren.

Southern Tulips

Southern Tulips

Als mede-eigenaar van Southern Tulips telen wij tulpenbollen in Chili, “een plantenkas, waarvan God het dak is vergeten”. Deze Chileense bollen gaan voornamelijk naar broeierijen op het noordelijk halfrond - waaronder onze eigen broeierij in Andijk - om zo, door de tegengestelde seizoenen, al in september/oktober de eerste bloemen te kunnen leveren.

Southern Peony

Southern Peony

Samen met onze vennoten kweken wij pioenrozen in het prachtige gebied Patagonië in Chili. De bloemen die we hier produceren worden geleverd aan groothandels wereldwijd.

Colorpack

Colorpack

Na een vruchtbare samenwerking maken wij sinds september 2020 deel uit van ColorPack, waarmee wij tulpen leveren aan vele supermarkten in Europa.

Icoon Boon & Breg BV

Nieuwsgierig
naar ons productieproces?

Bekijk het plantproces

Bekijk het plantproces

Bekijk het rooiproces

Bekijk het rooiproces

Bekijk het broeiproces

Bekijk het broeiproces

Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's